Games4You - games for free!
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Категорії
Статистика
Головна » 2012 » Март » 27 » Як прискорити свій комп’ютер без вкладання коштів?Випадок №1/Варіант №1/2
14:17
Як прискорити свій комп’ютер без вкладання коштів?Випадок №1/Варіант №1/2

2. Утиліта «Очистка диска».

 

Ця утиліта допоможе нам позбутися застарілих файлів у системі та непотрібних файлів(історія Інтернету в браузерах, кеш і т.п.). Також вона очистить корзину і забезпечить зжаття довго не використовуваних файлів. Хоча зараз існує багато програм-аналогів, які справляються з цією роллю набагато краще. Та зараз ми розглядаємо комп’ютер після «чистої» установки, на якому немає додаткових програм і виходу до Інтернету. Утиліта входить до стандартного набору програм усіх версій і випусків операційної системи Windows.

 

Для запуску утиліти треба зайти в «Мій комп’ютер» на Робочому столі. Далі клікаєм правою кнопкою миші на значок системного диска»в більшості випадків це диск «С»), нажимаємо «Властивості». Біля діаграми, що показує стан диска(наскільки він зайнятий даними) бачимо кнопку «Очистка диска». Нажимаєм кнопку і бачимо, що відкрилося робоче вікно потрібної нам утиліти.

 

Перед початком роботи треба зачекати, поки програма зробить аналіз непотрібних файлів(їх загальної кількості, об’єму і т.д.). Тепер, коли цей процес завершився, можна вибрати, які файли видаляти для звільнення вільного місця. Вибравши непотрібні файли, ми бачимо, скільки місця звільниться після їхнього видалення чи «зжимання». Нажимаєм «ОК», потім кажемо програмі «Так, згоден». Тепер ми бачимо, що відбувається процес очищення. Після завершення процесу більше нічого не потрібно робити.

Це ми очистили лише диск «С». Таку саму процедуру слід зробити з усіма іншими дисками, можна навіть з usb-дисками(флешками).

Якщо незрозуміло, то подивіться відео-урок:

Переглядів: 926 | Додав: Andriy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Подписка:
Статистика по країнам
Форма входу
Пошук
Скачати ігри безкоштовно
Chexch.com