Меню сайту
Категорії
Статистика
Четверг, 18.04.2024, 18:45
Вітаю Вас Гость
Головна » Скачать бесплатно Fallout 3 - Wasteland Edition (2008/RUS/ENG/RePack від RG Механіки)
13:06

Скачать бесплатно Fallout 3 - Wasteland Edition (2008/RUS/ENG/RePack від RG Механіки)

Рік випуску: 28 жовтня 2008
Жанр: Action (Shooter) | RPG | 3D | 1st Person | 3rd Person
Розробник: Bethesda Game Studios
Видавець: Bethesda Softworks
Локалізатор в Росії: 1C
Підготовник даних: RG Механіки
Платформа: PC

Опис:
Війна ... Війна завжди залишається війною, і ніколи не змінюється. В кінці двадцять першого сторіччя боротьба за нафтові родовища спровокувала конфлікт між США і Китаєм. Дипломатична суперечка незабаром переросла в озброєне протистояння двох наддержав, яке тривало лічені години.

Хто першим запустив ракети, так і залишилося загадкою. Земля перетворилася на випалену пустелю. Не було ні переможених, ні переможців. Лише небагатьом вдалося врятуватися від згубної радіації в спеціальних притулках, збудованих незадовго до катастрофи, що вибухнула. Почалася нова епоха в історії людства ...

Головному герою Fallout 3 пощастило: він з'явився на світ в одному з притулків, і довгі роки жив під надійним захистом незламних залізобетонних стін, не відаючи про небезпеки, що підстерігають людей на поверхні. Але одного разу його батько покинув притулок і зник в невідомому напрямку. Незабаром підозри одноплемінників і синів борг примушують героя послідувати за батьком і відправитися назустріч долі. Якою вона буде, залежить тільки від вас!

Особливості гри:
Величезний, повний загадок світ:
Багато мешканців якого вважають людину легкою здобиччю. Спробуйте довести їм протилежне!
Десятки умінь і навичок:
Дозволять відважним шукачам пригод чинити гідний опір противникам, виявити смертоносні пастки і знайти спільну мову з різноманітними співрозмовниками.
Старе, що прийшло в непридатність зброю:
Можна розбирати на запчастини і модернізувати, отримуючи нові засоби захисту і нападу.
Гнучка бойова система з покроковими елементами:
Атакуйте недругів в реальному часі або плануйте дії цілого загону в режимі паузи.
Безліч варіантів фіналу.
Герой може стати новим месією, змінивши майбутнє людської цивілізації, перетворитися на жорстокого тирана, присвятити своє життя злочинної діяльності або безславно загинути в радіоактивній пустелі.

Опис додатків:
Operation Anchorage
За допомогою цього військового симулятора ви зможете взяти участь в одній з найбільших битв у всесвіті Fallout: у битві за визволення міста Анкоридж на Алясці від китайських комуністичних загарбників. Ви зможете обзавестися унікальними костюмами, зброєю та цікавими пристроями, а також зібрати ударні загони і командувати ними, щоб виграти цей бій і захопити китайську базу.
The Pitt
У цьому доповненні ви зможете відправитися в постапокаліптичний місто Піттсбург, в штаті Пенсільванія. Там вибухнув конфлікт між рабами і їх господарями, Рейдерами. Вам належить досліджувати велике поселення, що постраждало від часу, запустіння, ядерної радіації і моральної деградації жителів. У доповненні The Pitt вам доведеться не раз робити сумнівний з точки зору моралі вибір, зустрічатися з підозрілими персонажами, битися з новими ворогами, застосовувати нову зброю.
Broken Steel
Продовжите свої пригоди в Fallout 3 та завершіть битву проти залишилися сил Анклаву разом з Ліберті Праймом. У доповненні Broken Steel ви зможете розвинути свого персонажа до 30 уровеня і відкрити ще більше можливостей гри, включаючи нові перки і досягнення.
Point Lookout
У доповненні Point Lookout на Пустищі з'являється нова велика зона: темні, зловісні болота біля узбережжя Меріленда. Саме час забратися на пором і відправитися в прибережне містечко Пойнт-Лукаут, де вас чекає саме таємниче пригода в Fallout 3, і повна свобода дій.
Mothership Zeta
Надайте гідне опору інопланетним загарбникам і виберіть з їх величезного корабля, який знаходиться на орбіті над Столичної пусткою. У доповненні Mothership Zeta дія переноситься з звичному всесвіті Fallout 3 в зовсім нову обстановку - космос. Ви познайомитеся з новими персонажами і разом з ними вступите у відчайдушну битву з прибульцями в спробі вирватися з їхніх пазурів. Допоможе в цьому нова зброя: інопланетний атомізатор, інопланетний дезінтегратор і гармата варта. Крім цього, ви зможете відшукати собі нові костюми, наприклад, космічний скафандр ери Близнюків і навіть самурайську броню.
Закрити

Системні вимоги:
Операційна система: Windows XP SP2/Vista/7
Процесор: Intel Pentium IV з тактовою частотою 2,4 ГГц або більш потужний
Оперативна пам'ять: 1 Гб оперативної пам'яті (XP) / 2 Гб (Vista)
Відеокарта: сумісна з Direct X 9.0с c 256 Mб відеопам'яті (NVIDIA 6800 або краще / ATI X850 або краще)
Звукова карта: Звуковий пристрій, сумісний з DirectX ® 9.0с
Вільне місце на жорсткому диску: 10 Гб

Особливості ріпаку:
Fallout 3:
Версія гри - 1.7
Третій DVD - NMC 's Texture Pack
Нічого не вирізане / перекодировано
Опціональна установка російських текстур
Можливість вибору поєднання тексту і озвучення - | RUS | ENG
Відео з Хардсаб для версії rus / eng (by RG Механіки)
Додатки:
Operation: Anchorage
The Pitt
Broken Steel
Point Lookout
Mothership Zeta

Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: RUS | ENG
Мова озвучення: RUS | ENG
Таблетка: не потрібно
Розмір: 10,86 GB

Категорія: Стрілялки | Переглядів: 1374 | Додав: Andriy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Подписка:
Статистика по країнам
Форма входу
Пошук
Скачати ігри безкоштовно