Меню сайту
Категорії
Статистика
Пятница, 29.03.2024, 15:24
Вітаю Вас Гость
Головна » Скачать бесплатно Quake II
14:35

Скачать бесплатно Quake II

Quake II — комп'ютерна гра, шутер від першої особи. Вийшла 9 грудня 1997. Розроблена компанією id Software, видавець Activision. Музика до гри написана Sonic Mayhem.

Гра поділена на 36 рівнів, обов'язкових для проходження гри, і 3 секретних. На кожному рівні розкидані різні бонуси — зброя, аптечки та патрони. У міру просування, головний герой отримує все потужнішу зброю і броню, у свою чергу, строггов стають сильнішими і численнішими, з'являються нові види супротивників, що володіють спеціальними здібностями — наприклад медики, що воскрешають убитих. Майже на всіх рівнях є секретні місця, в яких заховані корисні предмети. Крім звичайних бонусів, у грі є обмежена кількість предметів, що дають гравцеві перевагу, наприклад, «Quad Damage», що перейшов з першої частини, на 30 секунд збільшує шкоду, що завдається, в 4 рази.

Незважаючи на своє ім'я, Quake II є продовженням гри Quake лише за назвою. Незважаючи на схожість зброї та предметів (особливо «чотириразовий збиток» — Quad Damage), вороги й ігрова канва не мають нічого спільного. Спочатку id не планувала дати грі назву, що зв'язує її з Quake, але через те, що багато назв, які їм приходили в голову, вже десь використовувалися, їм довелося зупинитися на старій назві. Крім того, був присутній і корисливий момент, оскільки Quake вже перетворився на розкручену торгову марку, що добре продається.

Скачать

Категорія: Стрілялки | Переглядів: 1416 | Додав: Andriy | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Подписка:
Статистика по країнам
Форма входу
Пошук
Скачати ігри безкоштовно