Меню сайту
Категорії
Статистика
Суббота, 20.04.2024, 06:26
Вітаю Вас Гость
Головна » Скачать бесплатно Brink
17:40

Скачать бесплатно Brink

Рік виходу: 2011
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: Splash Damage
Видавець: Bethesda Softworks / 1C-СофтКлаб

Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: англійський
Мова озвучення: англійський
Ліки: ушито (SKIDROW)
Розмір файлу: 3.87Gb

Опис: Brink - динамічний шутер від першої особи, в якій ваш персонаж розвивається у всіх режимах гри: ви зможете пройти кампанію як поодинці, так і разом з другом, а також спробувати свої сили в мультиплеере. Яку б спеціалізацію і роль на полі бою ви не вибрали, мир Brink не розчарує вас. Стрімкі і яскраві битви, безліч можливостей для створення унікального героя і інноваційна система управління не залишать байдужим нікого.

Події Brink розгортаються на території Арка - гігантського плавучого міста, яке знаходиться на межі жорстокої громадянської війни. Він був побудований як експеримент як екологічно безпечне і самодостатнє місце існування для людей. Але в результаті став будинком не тільки для своїх засновників і їх нащадків, але і для тисяч біженців, вимушених рятуватися від раптово затопила сушу води. Як це часто буває, мешканці Арка не змогли ужитися один з одним і розділилися на два табори - багатих громадян, що знаходяться під охороною служби безпеці, і повстанців... Ті та інші готові піти на все, для того, що б отримати контроль над останнім притулком людства. На чиїй стороні битися - вибір кожного гравця!

Особливості гри:
* Герой, та не простій.
Безліч різноманітних настройок нададуть майже безмежну свободу для створення по-справжньому унікального героя. Чим далі гравець просуватиметься по сюжету, тим більше можливостей йому відкриється.
* Палиця про два кінці.
Кожному доведеться зробити вибір, на якій стороні проходити однопользовательськую кампанію, - чи прилучитися до Охорони або стати бійцем Опору. Освоївшись в ігровому світі, можна взяти участь в онлайнових баталіях і разом з союзниками задати жару ворогам.
* Стираючи межі.
Brink дозволить миттєво переміщати персонажа між режимами однопользовательськой кампанії, сумісної і розрахованої на багато користувачів гри. Пройти кампанію можна, б'ючись в команді з сім'ю приятелями (або персонажами під управлінням штучного інтелекту) проти інших гравців.
* Грати по-розумному.
За допомогою "розумної" кнопки SMART навіть недосвідчені бійці зможуть діяти видовище і ефективно. Ця функція доповнює класичну схему управління дляшутеров від першої особи і дозволить кожному завжди добиватися поставленої мети і знаходити елегантні рішення в складних ситуаціях.
* Цілі і нагороди.
Завдання, дані, екіпіровка - в будь-якому ігровому режимі все генерується в реальному часі з урахуванням дій бійця, його спеціалізації, перебування і місцеположення, а також членів його загону і ситуації на полі бою. Гравець завжди знатиме, куди йти, що робити і яка нагорода за виконане завдання його чекає.

Cистемные вимоги:
• OS: Windows XP (SP3) / Vista / 7
• Processor: Intel Core 2 Duo 2.4GHz
• Memory: 2GB RAM
• Graphics: NVIDIA 8800GS / AMD Radeon
HD 2900 Pro • DIRECTX: DIRECTX 9.0c
• Hard Drive: 6 GB
• Sound: DIRECTX Compatible Sound Card

Особливості репака
- Нічого не вирізане / не перекодовано
- Установка 15-20 хвилин

Категорія: Стрілялки | Переглядів: 846 | Додав: Andriy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Подписка:
Статистика по країнам
Форма входу
Пошук
Скачати ігри безкоштовно