Games4You - games for free!
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Категорії
Статистика
Головна » 2012 » Март » 27 » Як прискорити свій комп’ютер без вкладання коштів?Випадок №1/Варіант №1/1
13:42
Як прискорити свій комп’ютер без вкладання коштів?Випадок №1/Варіант №1/1
Кожен з Вас задавав собі таке питання. Звичайно, це можливо. Є два види – оптимізація операційної системи шляхом установки потрібних програм, або без додаткових програм, тобто тільки системними засобами(чудово підійде для оптимізації комп’ютера не підключеного до Інтернету). Розглянемо обидва випадки.

 

Випадок №1 « Відсутність Інтернету – оптимізація системними засобами».

 

Кожна операційна система має засоби для очищення від непотрібних файлів, будь то

Windows, Linux чи навіть Mac OS. Я особисто не працював з «маком», але знаю, що ця система засмічується дуже повільно, набагато повільніше, ніж перші дві.

 

Варіант №1 «Операційна система Windows».

Ця система має багато корисних утиліт. Давайте розглянемо найпотрібніші і найпродуктивніші.

1. Утиліта Msconfig.

 

Ця утиліта відповідає за автозапуск програм. Це програми, які включаються разом з комп’ютером. До цієї категорії можна віднести антивірус(обов’язково має бути установлений), драйвери, системні програми та інші. Часто користувачам своїм запуском з комп’ютером надоїдають Utorrent, FlashGet, Download Master, та інші. Їхній запуск нічим не допомагає, а навпаки, уповільнює систему. За допомогою цієї утиліти їм можна заборонити автозапуск.

 

Щоб запустити цю надзвичайно корисну утиліту, нажміть кнопку «Пуск»-«Виконати»-В поле ввести слово «msconfig».

На вкладці «автозапуск» Ви можете вибрати, які програми слід запускати з комп’ютером, а які ні. Тільки не варто відключати потрібні програми і антивірус. І краще не нажимайте те, чого Ви не знаєте чи не розумієте. Це може призвести до непередбачуваних наслідків і навіть до краху системи.

Коли Ви завершили з автозапуском, переходимо на вкладку «Служби». Тут, як і в автозапуску, є служби потрібні, а є й велика кількість зовсім непотрібних. Спочатку треба оприділитися, чи будемо ми відключати непотрібні служби від Microsoft. Це, можливо, не дасть сильного приросту продуктивності, але може вплинути на стабільну роботу системи. Тому я рекомендую одразу нажати «Не показувати служби Майкрософт». Тепер подивимося, що залишилося. Серед залишених служб можна найти модулі установленого антивіруса, а також компоненти інших установлених програм. Відключіть ті, якими не користуєтесь чи які Вам більше не потрібні. Тепер роботу з цією утилітою можна вже завершувати. Нажимаємо «Прийняти», а потім зразу «ОК». Тепер Вам обов’язково покажеться вікно, з тим, що робити далі(просто, щоб зроблені зміни вступили в дію необхідна пере загрузка системи). Я рекомендую пере загрузити комп’ютер. Якщо ж Вам необхідно продовжити з ним роботу, то нажміть «Вихід без пере загрузки». Потім при включенні комп’ютера в новому вікні, де пише, що не можна робити зміни в автозапуску, ставимо галочку «Більше не показувати» і нажимаємо «ОК».


Якщо Ви прочитали статтю, але нічого не зрозуміли чи щось у Вас не получається, подивіться цей відео-урок:


Переглядів: 1137 | Додав: Andriy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Подписка:
Статистика по країнам
Форма входу
Пошук
Скачати ігри безкоштовно
Chexch.com